EGO Genel Müdürlüğü, metro hatlarındaki elektrik kesintisini duyurdu!

Bugün özellikle de akşam saatlerinden itibaren Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrasında EGO Genel Müdürlüğü yağışın yoğun etkilendiği bölgeler için duyuruda bulundu.

EGO Genel Müdürlüğü, metro hatlarındaki elektrik kesintisini duyurdu!

Ankara'da bugün özellikle de akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışın ardından bazı bölgelerde sel meydana geldi. Su seviyelerinin yükselmesinin ardından ise metro seferlerine ilişkin de kritik bir açıklama yapıldı.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN ELEKTRİK KESİNTİSİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ!

Meydana gelen sağanak yağışın ardından su seviyesinin artmış olması nedeni ile bazı metro hatlarında tedbir amacı ile elektrik kesintisi yaşandı. Bu konuya ilişkin EGO tarafından yapılan açıklama ise şu şekildeydi;

EGO Genel Müdürlüğü, metro hatlarındaki elektrik kesintisini duyurdu!

"Değerli vatandaşlarımız, Ankara'da meydana gelen kuvvetli yağış nedeniyle bazı metro hatlarında su seviyesi artmış ve bu bölgelerdeki enerji tedbiren kesilmiştir.

Aşırı yağıştan kaynaklanan olumsuz etkilere karşı yolcularımızın yaşadığı mağduriyeti hızlıca çözümlemek için tüm ekiplerimiz görevleri başındadır."

Bununla birlikte Ankara Büyükşehir Belediye ekiplerinin de yağışlar sonrasında meydana gelebilecek olan tüm olumsuzluklara karşı sahada olduğu bilgisi da verildi.

SONRAKİ HABER