EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da ulaşıma Ramazan düzenlemesi geldi

Bugün EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre Ankara için ulaşıma Ramazan düzenlemesinin gediği ifade edildi.

EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da ulaşıma Ramazan düzenlemesi geldi

Ramazan ayının başlamasının ardından EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre ulaşımda yeni düzenlemenin yapıldığı belirtildi. Bu sayede bu ay içerisinde Ankaralı vatandaşların herhangi bir şekilde sıkıntı çekmemesinin amaçlandığı duyuruldu.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA İÇİN ULAŞIMA RAMAZAN DÜZENLEMESİNİ DUYURDU!

Bugün sosyal medya hesabı üzerinden EGO tarafından yapılan resmi duyuru şu şekildeydi;

EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da ulaşıma Ramazan düzenlemesi geldi

"EGO Genel Müdürlüğünce, Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızın ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için tedbirler alınmıştır.

Bu kapsamda; Kuruluşumuz Raylı Sistem İşletmeleri (Metro ve ANKARAY) Ramazan ayının başladığı 11 Mart 2024 tarihi itibarıyla gece 01.00' kadar hizmet verecektir. Hafta için 15.00 ile iftar saatine kadar 4,5 dakika, hafta sonu ise saat 17.30 - 19.30 aralığında 5 dakika sefer aralığı ile çalışacaktır. (Teleferik işletmesi, daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak üzere hizmet verecektir.)

EGO otobüslerinde; Ramazan ayı süresince sabah rutin olarak vermekte olduğumuz ilave servis planlamaları ile 29 güzergahta vermekte olduğumuz gece servisleri kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Bu servislerin yanı sıra 16.00'dan iftar saatine uygun olarak şekilde 41 güzergahta ilave servis planlaması yapılmıştır."

Yapılan bu açıklamalara göre kişilerin bu ay içerisinde sıkıntı yaşamaması için düzenlenen ek seferler ve düşürülen sefer aralıkları belirlendi.

SONRAKİ HABER