EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da 3 ay sürecek yol çalışmasını duyurdu!

Ankara'da yılın çeşitli dönemlerinde belirli noktalarda yol yapım ve yenileme çalışmaları gerçekleşiyor. Yapılan çalışmalara dair insanların mağduriyet yaşamaması adına ön bilgilendirme EGO tarafından sağlanıyor.

EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da 3 ay sürecek yol çalışmasını duyurdu!

Başkentin bir çok cadde ve sokağında kısa ya da uzun süreli yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu süre zarfında ekipler o bölgeden geçecek vatandaşlara kendilerine alternatif bir güzergah belirlemeleri yönünde telkinde bulunuyor.

EGO PLANLANAN ÇALIŞMAYI ANLATTI

Bu kapsam EGO Genel Müdürlüğü resmi ve internet sitesi üzerinden bir bilgilendirme mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda 3 ay sürecek bir yol yapım çalışmasından bahsedildi. Özel bulvarı, karacaören köprülü kavşağı istikametinde yapılacak çalışmanın süresi ve bölgede bu dönemde yaşanacak değişiklik vurgulandı.

EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da 3 ay sürecek yol çalışmasını duyurdu!

Yapılan duyuruda “04 Mayıs 2024 Cumartesi (yarın) saat 06.00 itibarıyla Özal Bulvarı, Karacaören Köprülü Kavşağı mevkiinde yol yapım çalışmaları başlayacaktır. 3 ay sürmesi planlanan çalışma tamamlanıncaya kadar tabloda belirtilen güzergâhlarda çalışan araçlarımız; Ankara kent merkezine gidiş istikametinde Emek Caddesi, Esenboğa Havalimanı dönüşü istikametinde Lokman Sokak-1566. Cadde-Gazze Caddesi-Mavi Marmara Caddesi üzerinden geçiş sağlayarak Özal Bulvarı üzerinden mevcut güzergâhlarında hizmet vermeye devam edecektir" denildi.

Vatandaşlara bilgi yapılmasının ardından Ağustos ayına kadar sürecek yarışma yarın günün ilk saatlerinde başlayacak. Bu bölgedeki yaşanabilecek olumsuzluklardan mağdur olmak istemeyen sürücüler çalışmalar bitene kadar başka yollardan istedikleri yerlere gidebilecek.

SONRAKİ HABER