EGO duyurdu Ankara'da bazı otobüs durakları geçici olarak kullanım dışı kaldı

Otobüs hatları ve güzergahları üzerinde yürütülen çalışmalar tüm hızı ile devam ederken EGO, Pursaklar, Çubuk, Akyurt, Kuzeykent, Altınpark, Subayevleri ve Güneşevler hattında çalışan otobüslerin kullanmış oldukları bazı güzergahların geçici olarak hizmet vermeyeceğini duyurdu.

EGO duyurdu Ankara'da bazı otobüs durakları geçici olarak kullanım dışı kaldı

Kapalı durak çalışmalarına tüm hızı ile devam eden EGO bu kapsamda yürütülen yeni çalışmalarını duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında yeni başlayan alt yapı çalışmaları nedeniyle bazı durakların artık geçici olarak kullanıma kapatılacağı ifade edilirken, bu durakları kullanan kişilerin yeni durak noktalarını kullanmaları istendi.

HANGİ DURAKLAR GEÇİCİ OLARAK ULAŞIMA KAPATILDI?

EGO tarafından yapılan açıklamada "Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılacak olan inşaat çalışması nedeniyle Şehit. Ömer Halis Demir Bulvarı üzerinde alt yapı çalışmaların başlanılmış olup inşaat sahası önünde bulunan ve Pursaklar, Çubuk, Akyurt, Kuzeykent, Altınpark, Subayevleri ve Güneşevler semtlerine hizmet veren otobüs güzergahlarımızın kullanmakta olduğu 30051, 31682 ve 31961 numaralı kapalı durak alanları çalışmaların sona ereceği tarihe kadar kullanım dışı kalmıştır. Belirtilen durak alanlarını kullanan yolcularımızın mağdur olmamaları amacıyla krokide belirtilen noktada geçici tabela durak alanı ile hizmet verilmeye devam edilecektir." denilerek geçici olarak kullanıma kapatılan duraklar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

EGO duyurdu Ankara'da bazı otobüs durakları geçici olarak kullanım dışı kaldı

Mevcut durak alanlarında yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle çalışmalar bitene ve yeni bir duyuru yapılana kadar vatandaşların belirlenen güzergahlar üzerinde oluşturulan geçici durak alanlarını kullanmaları istendi. Kapalı duraklar hizmete girene kadar geçici durak alanları kullanılmaya devam edecek...

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER