EGO Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı tarihi duyurdu

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber kentte toplu taşıma araçlarının 19 Mayıs tarihinde ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu. Bu çerçevede yapılan açıklama ile de toplu ulaşım araçlarının kullanımına ilişkin detaylar da belli oldu.

EGO Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı tarihi duyurdu

19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı için metro, Marmaray, Başkentray ve İzban seferlerine ilişkin alınan kararlar merak ediliyordu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde hizmet veren EGO Genel Müdürlüğü zaman zaman ulaşım araçlarının ücret durumu ile ilgili açıklamalarda bulunuyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında toplu ulaşım araçlarının ücret durumu sorgulanmaya başlanırken EGO'dan son dakika açıklaması geldi.

EGO GENL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU: 19 MAYIS'TA ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacağına yönelik haberler sonrası Ankara'da da toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağı ifade edildi. EGO Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada ‘’EGO Otobüsleri, Metro ve ANKARAY, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ücretsiz olarak hizmet verecektir.'' ifadelerine yer verdi.

EGO Ankara'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı tarihi duyurdu

EGO Genel Müdürlüğü açıklamanın devamında ise “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bağımsızlık ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER