EGO Ankara'da kapalı yollar nedeniyle güzergah değişikliği yapılacak durakları açıkladı

Ankara'da 25 Ağustos Pazar günü kapalı olacak yollar açıklanırken bisiklet yarışı nedeniyle EGO'da güzergah değişikliği yapılacağını duyurdu.

EGO Ankara'da güzergah değişikliği yapılacak durakları açıkladı

3. Uluslararası Başkent Gran Fondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı için geri sayım başlarken yarış nedeniyle yarın Ankara'da bazı yollar güvenlik tedbiri olarak araç trafiğine kapatılacak. Araç trafiğine kapalı yollar nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacak. EGO'da bu kapsamda bazı güzergahlarda sefer düzenlemesine gidildiğini duyurdu.

ANKARA KAPALI YOLLAR 25 AĞUSTOS 2024! ANKARA'DA KAPALI YOLLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada bisiklet yarışması nedeniyle 25 Ağustos 2024 Pazar günü bazı yolların ulaşıma kapatılacağını duyurmuştu. Yapılan açıklamada 25 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığının uygun görüşü ile 78 Event Reklam Organizasyon Şirketi tarafından organize edilen “3. Uluslarası Başkent Gran Fondo Amatör Yol Bisiklet Yarışması” düzenlenecektir.

Yarışma süresince 08.00 – 12.00 saatlerinde belirtilen güzergahtaki yollar trafiğe kapatılacak olup vatandaşlarımızın konu ile ilgili mağduriyet yaşaması için alternatif yolları tercih etmelerini ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin duyuruları dikkate almalarını rica ederiz” denilerek belirtilen yollarda saat 12:00'den sonra kapatılan yolların yeniden ulaşıma açılacağını duyurdu.

EGO GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK DURAKLARI AÇIKLADI!

EGO tarafından yapılan açıklamada "Değerli Vatandaşlarımız, 25 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek “3. Uluslararası Başkent Gran Fondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı” etkinliği nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacaktır. Bu nedenle, etkinlik süresince alternatif güzergâhların kullanılması gerekmektedir. Otobüslerimiz ekte yer alan tabloda belirtilen servis planlamaları ile hizmet verecektir. Vatandaşlarımızın, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergah listesine dikkat etmeleri önem taşımaktadır. Destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz." denilerek liste yayımlandı.

EGO Ankara'da kapalı yollar nedeniyle güzergah değişikliği yapılacak durakları açıkladı

Belirlenen güzergahta yer alan duraklarda yolun trafiğe kapatılması nedeniyle alternatif duraklar kullanılacak. Ankaralıların belirlenen saatlerde alternatif olarak belirlenen durakları kullanmaları gerekecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER