Derya Bedavacı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz konserler programlarına devam ediyor. İlk konser Merve Özbey ile start verirken konser programının Derya Bedavacı ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar konsere dair detayları merak etti.

Derya Bedavacı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Derya Bedavacı Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), pek çok yeni etkinliği Ankaralılara sunuyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yıl da devam ederken konser programını haftalık olarak duyuruyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının açılışı temmuz ayında yapıldı. Ankara Yaz Konserleri Merve Özbey, KÖFN, İkilem ve Resul Dindar ile devam ederken bu hafta Derya Bedavacı'nın Başkentlilerle bir araya geleceği bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu Derya Bedavacı'nın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Derya Bedavacı konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

ANKARA'DA DERYA BEDAVACI RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Derya Bedavacı konseri düzenleneceği kaydedildi. Harikalar Diyarı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

SİNCAN HARİKALAR DİYARI PARKI NEREDE?

Harikalar Diyarı, Ankara'nınSincan ilçesinin Yunus Emre Mahallesinde bulunan Ankara'nın en büyük rekreasyon alanlarından biridir.

Ankara Yaz Konserlerinde ilerleyen takvime ilişkin de bir bilgiye yer verildi. Buna göre Ankara'da ilerleyen günlerde Madrigal konseri de gerçekleşecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER