Depremzede kadının Ankara'daki başarısı takdir topladı! Kendi markasını kurdu

8 Mart kadınlar gününde Ankara'dan gelen bir başarı hikayesi daha okuyanlara ilham oldu. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ankara'ya yeni bir hayata başlayan Nesrin Kayabaşı kısa zamanda kendi yemek markasını kurmayı başardı.

Depremzede kadının Ankara'daki başarısı takdir topladı! Kendi markasını kurdu

Kahramanmaraş depremlerinde bir gece neredeyse her şeyini kaybeden on binlerce kişiden sadece birisi olan Nesrin Kayabaşı Ankara'daki hayata tutunma azmi ile kendisi gibi depremzedelere ve tüm kadınlara ilham olmayı başardı. Kayabaşı kendi adını verdiği markasını Hatay'da olmasa da Ankara'da hayata geçirdi.

ANKARA'DAN HAYATA YENİDEN TUTUNDU

Depremin yaşandığı günlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde bir dükkan açma hazırlığında olduğunu fakat depremden dolayı tüm dükkanının enkaz altında kaldığını söyleyen Kayabaşı Ankara'ya gelmek durumunda kaldığını söyledi. Başkent'te geldikten sonra her şeye sıfırdan başladığını ve eksiklerini adım adım giderdiğini söyleyen Nesrin Kayabaşı adını taşıyan marka hayalini Ankara'da gerçekleştirdi.Depremzede kadının Ankara'daki başarısı takdir topladı! Kendi markasını kurdu

“KADINLARIN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Depremden sonrasında son anda açılışı gerçekleşmeyen dükkanından eşyaları çıkarmayı denediğini fakat çoğunun kullanılamaz halinde olduğunu söyleyen Nesrin Kayabaşı Ankara'da yeniden eşyaları satın aldığını ifade etti. Kendisine söylenen tüm olumsuz sözlere aldırış etmediğini ve çalışmaya devam ettiğini söyleyen Kayabaşı kendisi gibi hayata sıfırdan başlayan kadınlara ve depremzedelere örnek oldu. Hatay'ın yöresel lezzetlerine lokantasında yer veren Kayabaşı “Hayat devam ediyor ve ben bütün kadınların aynı iradeyi gösterip, hayatına kaldığı yerden devam edebileceğini ve bütün kadınların çok güçlü olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

SONRAKİ HABER