Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar!

31 Mart yerel seçimleri kapsamında adayların çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan da aday tanıtımları için miting düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede bugün Ankara'da olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar!

Türkiye, 31 Mart tarihinde sandık başına gidecek. Sandık başına giderek oy kullanacak olan seçmenler aday tanıtım mitinglerini yakından takip ederken AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'u tanıtmak üzere Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkent Millet Bahçesi'nde açıklamalarda bulunuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANKARA MİTİNGİNDE AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları yakından takip edilirken konuşmasından öne çıkan başlıklar da şöyle;

‘’Laf değil, söz değil, icraat üreten biz varız. Ankara, Ankara... Sevgili Ankaralılar, sizleri hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Sözlerimin hemen başında dün Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin kabul edilemez. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.

"MEYDANDA 200 BİN KİŞİ VAR"

Selçuklu'nun paylaşılamayan şehri, Osmanlı'nın emaneti, cumhuriyetin başkenti Ankara maşallah bugün bir başka güzel. Sordum Ankara mitingimizde katılım ne kadar? Ne dediler, 200 bin. Ankara'ya 14 Mayıs-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdiği samimi destek için teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar!

Ankara'nın milli mücadelenin ardından Başkent olması, birilerinin iddia ettiği gibi tesadüf eseri değildir. Ankara kıyamete kadar mazlumların ümidi olmaya devam edecek. Dünya şehri Ankara'ya layık olmaya çalışıyoruz. Ankara Türkiye Yüzyılı'nın inşasına hazır. Ankara yanımızda olduğu müddetçe yedi düvel karşımıza çıksa yıkar geçeriz.

"ANKARA DAHA FAZLA YAVAŞLAMAYI KALDIRAMAZ"

Mevcut belediye başkanı şu 5 yılda, ne yaptı ya, ne yaptı? Yollarımızın hali ortada. Çöp, çukur, çamur. Bu CHP'nin pratiğidir. İstanbul'da da öyleydi. Onlardan devraldım. Bunlardan artık kurtulalım. 5 yıl boşuna geçti. Onun için 31 Mart çok önemli. Şehrin gerilediğini görüyoruz, biliyoruz. Ankara daha fazla yavaşlamayı daha fazla ataleti kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz ya. Ankara'yı bir an önce kurtarmak gerekiyor. Ulaşımda çektiğimiz sıkıntı hepimizin malumu. 9 gün sonra sandıkları patlatalım. Bu şehirde eser ve hizmet çağını çok daha güçlü bir şekilde yeniden başlatmak istiyoruz. Kimsenin şahsıyla bir derdimiz yok.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar! - Resim : 2
Ankara'mız her şeyin en iyisine, en modernine layıktır. Ankara, buraya gelen herkesin hayranlık duyacağı bir şehir olmalıdır. Bu potansiyele de fazlasıyla sahiptir. Gurur duyacağımız bir Ankara'nın peşindeyiz.'' dedi.

‘’31 MART'TA TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN HAZIR MIYIZ?''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Ankara, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya var mıyız?'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge katılım sağlayan Ankaralılar için bir de yatırım planlarından bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan;

‘’Ankara'ya son 21 yılda, bunu Yavaş'a da sorun sen ne yaptın, 1 trilyon 91 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Biz buyuz, eser siyaseti bu. Ankara'yı sağlığın başkenti haline getirdik. 23 millet bahçesi projemizden 13'ünü tamamladık. Ankara-Niğde otoyolunu tamamlayıp hizmete sunduk. Ankara-İzmir hızlı tren hattının inşası sürüyor. Başkent rayı Yenikent'e kadar uzatıyoruz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından 25 ile belediye başkan adayını sahneye alarak katılımcıları selamlayarak fotoğraf çektirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER