Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara için yeni yatırım açıklamaları geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkent Millet Bahçesi'nde yaptığı açıklamada Ankara için planlanan yeni yatırımlardan bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara için yeni yatırım açıklamaları geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi 23 Mart tarihinde Başkent Ankara'da miting gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde açıklamalarda bulunurken AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye BAşkan adayı Turgut Altınok için destek istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük Ankara mitinginde kent için yapacakları yatırımlardan bahsederken Ankara'nın 25 ilçesinde de belediye başkanlarını sahneye davet ederek katılımcıları tek tek selamladı. Bununla beraber Ankara için yapılacak olan yatırımlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'yı Türkiye'nin Yüzyılına yakışır bir Başkent yapacaklarının altını çizdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANKARA'YA YATIRIM AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Ankara'ya son 21 yılda, bunu Yavaş'a da sorun sen ne yaptın, 1 trilyon 91 milyar lira tutarında yatırım yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara için yeni yatırım açıklamaları geldi!

Biz buyuz, eser siyaseti bu. Ankara'yı sağlığın başkenti haline getirdik. 23 millet bahçesi projemizden 13'ünü tamamladık. Ankara-Niğde otoyolunu tamamlayıp hizmete sunduk. Ankara-İzmir hızlı tren hattının inşası sürüyor. Başkent rayı Yenikent'e kadar uzatıyoruz.'' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ANKARA'YA YENİ METRO PROJELERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan; ‘’Toplam 7 istasyonlu Keçiören Kuyubaşı-Esenboğa Havalimanı-Yıldırım Beyazıt Üniversitesi metro hattını yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız.

Ankara YHT Garı-Etlik Şehir Hastanesi-Ovacık metro hattının etüt projesini hazırlamaya başlıyoruz. Sincan-Çayyolu metrosunu birleştirmeyi planlıyoruz.'' dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER