Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet iradesine dil uzatanı affetmez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanlığını yaptığı AK Partinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet iradesine dil uzatanı affetmez

AK Parti bugün önemli günlerinden birisini yaşadı. Ankara'da gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı yüksek bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda başkanlara bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan partinin bundan sonra izleyeceği yol haritasını belirtirken aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi ve Özgür Özel'e eleştiriler yöneltti.

"HİMAYE PARTİSİNE DÖNÜŞTÜRDÜLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de bir sokak röportajında kendisine yönelik kullandığı ifadelerden dolayı tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet iradesine dil uzatanı affetmez

Kayserilioğlu'nun CHP tarafından desteklenmesini doğru bulmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Milletin iradesine hakaret eden bir şahsı İzmir'de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. Atatürk'ün partisini himaye partisine dönüştürdüler. İnsanda biraz milletin iradesine saygı olur. Millet, iradesine dil uzatanı affetmez" dedi.

EKİM AYINI İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti olarak 12 Haziran'dan itibaren Türkiye buluşmaları adı altında belde ve ilçe kongrelerine başlayacaklarını söyledi. Erdoğan "Millet bizden ne bekliyorsa onu yapacağız. Milletin hassas terazisinde kendimizi tartacağız, eksiklerimizi gidereceğiz, yenilenmiş kuvvet toplamış şekilde yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki aydan itibaren AK Partide daha fazla hareketlilik yaşanması bekleniyor. Kongrelerin nasıl bir tablo ortaya koyacağı ilerleyen dönemde belli olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER