Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da hastane ve taksi durağı ziyareti yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da hastane ve taksi durağı ziyareti yaparak vatandaşlar ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da hastane ve taksi durağı ziyareti yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akşam programında Ankara’da bazı ziyaretler vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan önce hastane ziyareti yaptı ardından ise bir taksi durağını ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet etme imkanı bulan Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

HASTANE ZİYARETİ YAPTI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi’ne girri. Burada AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök’ün AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan kızı Ayşenur Gök’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ayşenur Gök hafta sonunda trafik kazası geçirmiş ve yaralanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da hastane ve taksi durağı ziyareti yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmış olduğu hasta ziyaretinin sonrasında hastanede bulunan hastalar ve yakınları ile de bir araya geldi. Onlara da geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşların hastanede aldıkları sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını ifade etmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan beraberindeki Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu tebrik etti.

TAKSİ DURAĞINDA SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan hastaneden ayrıldıktan sonra Çankaya’nın Dikmen semtinde bulunan bir taksi durağını ziyaret etti. Taksici esnafı ile çay içen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada onlarla da sohbet etti. Taksiciler ve vatandaşlarla birebir temas kuran Cumhurbaşkanı Erdoğan hayırlı işler dileyerek ziyaretine son verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da hastane ve taksi durağı ziyareti yaptı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan özellikle Ankara’da zaman zaman vatandaşlar ile bir araya geliyor. Yoğun programından fırsat buldukça bu ziyaretleri sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vatandaşlar da ilgi gösteriyorlar.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER