Çubuk'taki bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Ankara Çubuk'ta düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye verildi.

Çubuk'taki bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Ankara Çubuk'ta düzenlenen İlimizin zenginlikleri, dilimizin zenginlikleri adlı bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Çubuk'ta yedi kategoride düzenlenen "İlimizin zenginlikleri, dilimizin zenginlikleri" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreni, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında kültür sanat edebiyat alanlarında düzenlendi. Çubuk Ortaokulu spor salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam Adem Keleş, Belediye Başkanı Baki Demirbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, öğretmenler, okul müdürleri, öğrenciler ile veliler katılım gösterdi.

Çubuk'taki bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Bu yıl ilçede çok önemli projelere ve etkinliklere imza atıldığını anlatan Kaymakam Keleş, "Geniş katılımcıyla yapılan yarışmalar ve verilen önemli ödüller öğrencilerimiz açısından ciddi anlamda teşvik edici oluyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize, milli eğitim camiamıza, görev alan jüri üyelerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çubuk'taki bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi - Resim : 2

"BU YARIŞMALARIN HİÇBİR ZAMAN KAYBEDENİ OLMAZ"

Belediye Başkanı Baki Demirbaş da "Bu yarışmaların hiçbir zaman kaybedeni olmaz. Yarışmalara katılan tüm öğrenciler bilgiyi ve tecrübeyi kazandı. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimiz sosyalleşirken, kültürel becerileri de artmaktadır" diye konuştu. Konuşmalardan sonra halk oyunları oynandı ve yarışmada dereceye girenler ödüllerine kavuştu.

Öte yandan Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bu hafta sonu üniversite sınavına girecek olarak gençlere başarılar diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER