Çubuk'ta 15 yaşındaki stajyer öğrenci asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Ankara Çubuk'ta bir inşaatta stajyer olarak çalışan 15 yaşındaki öğrenci, asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Çubuk'ta 15 yaşındaki stajyer öğrenci asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Çubuk'ta bir stajyer öğrenci, inşaatın 6'ncı katından asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Ankara Çubuk'ta asansör boşluğuna düşen stajyer öğrenci yaşamını yitirdi. Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir inşaatta stajyer olarak çalışan 15 yaşındaki A.K. asansör boşluğuna düştü. Genç liseli hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldı ancak hayata tutunamadı.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çubuk ilçesi Kurbantepe Caddesi Atatürk Mahallesi'ndeki bir inşaatta stajyer olarak bulunan Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki A.K., 6'ncı kattan asansör boşluğuna düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler hızlı bir şekilde 15 yaşındaki A.K.'yi ambulansa Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Liseli öğrenci hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çubuk'ta asansör boşluğuna düşen 15 yaşındaki stajyer öğrencinin acı haberi aileye verildi. A.K.'nin ailesi ve sevenleri yaşanan olay karşısında büyük bir üzüntü ve acı yaşadı. Ekipler, olayla ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER