Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda programı düzenlendi

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Eskişehir Vali yardımcılığına atandı. Yeni görevini icra etmek üzere Çubuk'tan ayrılacak olan Keleş için ilçede veda programı düzenlendi.

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda programı düzenlendi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Adem Keleş'e yeni atama çıktı. Eskişehir Vali yardımcılığına atanan Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için ilçede veda programı düzenlendi.

Kaymakamlık binası önündeki programa, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kaymakamlık personeli ve vatandaşlar katıldı.

ÇUBUK KAYMAKAMI ADEM KELEŞ, YENİ GÖREV YERİNE UĞURLANDI

Çubuk ilçesinde görev yapmaktan dolayı mutlu duyduğunu belirten Çubuk Kaymakamı Keleş, "5 yıla yakın Çubuk'a hizmet etme şerefine nail oldum. Bu süreçte bana gösterdiğiniz kadirşinaslık, iyi niyet ve dostluk için teşekkür ediyorum.'' diyerek başladığı söze ''5 yıl içerisinde özellikle salgın dönemi ve deprem sonrasında sıkıntılı günler yaşadık.'' ifadeleri ile devam etti.

Çubuk Kaymakamı Adem Keleş için veda programı düzenlendi

İlçede depremzede vatandaşları ağırladıklarından bahseden Çubuk Kaymakamı Keleş, ''9 bine yakın depremzedeyi ilçemizde ağırladık ve 19 bin depremzedeyi misafir ederken, 7'den 70'e buradaki tüm Çubukluların kadirşinas, yardımsever davranışını bizzat gördüm. Hepiniz hakkınızı helal edin." şeklinde konuştu. Programda Çubuk Kaymakamı Keleş, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirerek yeni görevini icra etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER