CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş oldu!

31 Mart seçimleri için partiler tarafından adayların belirlendiği bu son dönemde CHP tarafından Ankara için yeniden Mansur Yavaş'ın aday olmasına karar verildiği açıklandı.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş oldu!

Partiler tarafından seçim çalışmaları devam ederken, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ankara için CHP adayının yeniden Mansur Yavaş olduğu öğrenildi.

CHP'NİN ADAYI YENİDEN MANSUR YAVAŞ OLDU!

Bugün CHP tarafından saat 17.00'de gerçekleştirilen PM toplantısından kararlar açıklanmaya başladı. Edinilen bilgilere göre MYK’da, adaylıkları daha önce ilan edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun isimlerinin PM’ye sunulacağı belirtilmişti.

Bu çerçevede PM'den onayın gelmesi sonucunda da CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi için çıkaracağı isim güncel olarak da görevini yapmaya devam eden Mansur Yavaş oldu.

ADAYLAR TEK TEK AÇIKLANDI!

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP'nin adaylarını şu şekilde açıkladı; “Parti Meclisimizde bazı belediye başkan adaylarımız belirlendi. Bugün 4’ü Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere, 227 seçim çevresinde parti meclisimizde aldığımız kararla Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. Açıklayacağımız 4 Büyükşehirden 2’si zaten önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel tarafından ilan edilmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız; İstanbul’u AKP’nin talancı belediyecilik anlayışından kurtaran ve halkçı belediyecilik anlayışıyla tanıştıran, Sayın Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ise, Ankara’yı parsel parsel satanlardan kurtaran, Ankara’yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıran Sn. Mansur Yavaş.

Bursa ve Balıkesir İllerimizde de daha önce partimizin ve örgütümüzün, üzerinde mutabakata vardığı, ayrıca anketlerde de kazandığını gördüğümüz isimler parti meclisimizin kararıyla adaylardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Bozbey. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ise Sn. Ahmet Akın.”

SONRAKİ HABER