CHP Lideri Özel Etimesgut'ta! Kavgaya varım, ama senin istediğin kavgayı yapmam

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut'ta bulunan Eryaman'da halk buluşmasında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Özel, iktidara yönelik, ''Ben ona şunu söylüyorum. Tamam kavgaya varım. Ama senin istediğin kavgayı yapmam.'' dedi.

CHP Lideri Özel Etimesgut'ta! Kavgaya varım, ama senin istediğin kavgayı yapmam

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken, partilerin hummalı seçim çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Eryaman semtinde gerçekleşen halk buluşmasına katıldı.

Halk buluşmasında yaptığı konuşmada Özel, öncelikli olarak CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. Özel, Beşikçioğlu'nun hayat verdiği Behzat Ç. karakteri ile karıştırılmaması gerektiğini ve vatandaşların da çevrelerini bu konuda uyarmalarını istedi.

KAVGAYA VARIM AMA…

TRT ve Anadolu Ajansı'na yönelik eleştirilerde de bulunan Özgür Özel, bu kurumların kendilerine ambargo uyguladığını ve daha önce yapmış olduğu uyarıyı tekrar ederek TRT’nin ve Anadolu Ajansı'nın cenazesine gelmesini istemediğini söyledi.

Özel, iktidarın değişmesi durumunda bugün yapılan hiçbir şeyin unutulmayacağını ve hesabının sorulacağını da sözlerine ekledi.

CHP Lideri Özel Etimesgut'ta! Kavgaya varım, ama senin istediğin kavgayı yapmam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ise Özel, kendisiyle kavga edebileceğini ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği gibi kavga etmeyeceğini belirterek, ‘’Ben seninle emeklilerin hakkı için kavga edeceğim, çalışanların hakkı için kavga edeceğim. Yoksullar için kavga edeceğim ve onların hakkını senden söke söke alacağım. Bunu göreceksin. Tayyip Erdoğan geldiğinde emekli maaşı 1 buçuk asgari ücretti. Bugün aynı hesap olsa en düşük emekli maaşının 25-26 bin TL olması lazım. 3 Kasım 2002’de en düşük emekli maaşı 8 çeyrek altın alıyordu. Bugün 2 buçuk çeyrek altın bile alamıyor. Tayyip Erdoğan iktidarı boyunca emeklilerin cebinden ayda 5 buçuk çeyrek altını çalmıştır.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, konuşmasının ardından alandan ayrıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER