CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ABB Başkanı Yavaş ile çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Keçiören'i seçimlerde kazanmak için aday gösterdiği Özarslan ilçe genelinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ile dernek ziyareti yaptı.

CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ABB Başkanı Yavaş ile çalışmalarına devam ediyor

2024 yerel seçimlerinde Ankara'nın seçim sonuçlarında en çok etki edecek ilçeler arasında Keçiören geliyor. Konumu ve öneminden dolayı başkent için ayrı bir anlam ifade eden Keçiören'de seçim çalışmaları sürüyor.

ÖZARSLAN VE YAVAŞ KIRŞEHİRLİLER İLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçedeki adayı Mesut Özarslan'da bu doğrultuda seçimi kazanmaya yönelik adaylık sürecini devam ettiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de bir çok defa beraber ziyaretlerde bulunan Özrarslan son olarak Keçiören’de bulunan Meşe Köylüleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Yavaş ile birlikte Kırşehirli vatandaşlar ile bir araya gelen Mesut Özarslan “Keçiören’i, tüm paydaşlarıyla birlik beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Projelerimiz bu güzide ilçeye damgasını vuracak” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ DESTEĞİNİ YİNELİYOR

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldığı bir televizyon programında partisinin adayı Mesut Özarslan'ın iyi işler yaptığını ve kazanmaya çok yakın olduklarını ifade etmişti.

MESUT ÖZARSLAN İLÇE GENELİNDEKİ BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mesut Özarslan'da Keçiören ilçesi için bir çok projelerinin olduğunu ifade ederek her kesimden insanı kucaklayacaklarını, birlikte Keçiören'i adilce yöneteceklerini vurgulamıştı. İlçe derneklerine giderek oradaki vatandaşlar ile birebir sohbet eden Mesut Özarslan'ın seçim günü alacağı sonuç merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER