CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu

CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı Adayı olarak duyurulan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Beşikçioğlu'nu, CHP İl Başkanı Ümit Erkol karşıladı.

CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin belediye başkanları adayları da belli olmaya devam ediyor. CHP'nin de geçtiğimiz günlerde paylaştığı yeni listeyle Ankara'da pek çok belediye başkan adayı belli oldu.

Paylaşılan listede dikkat çeken isimlerden biri de Etimesgut Belediye Başkanı Adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'ydu. Beşikçioğlu'nun adaylığının kesinleşmesiyle seçim çalışamları da başlamış oldu.

CHP ANKARA İL BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET

CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu

Erdal Beşikçioğlu, bugün CHP Ankara İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Beşikçioğlu'nu il başkanlığında CHP İl Başkanı Ümit Erkol karşılarken ziyaret esnasında ise ikili, Etimesgut'a ilişkin projeleri değerlendirdi.

Görüşme ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşikçioğlu ve Erkol, detayları kameralar karşısında paylaştı. Erkol, büyük ilçelerde seçimi kazanmaya yakın olunan ya da kazanacağını düşündükleri ilçelerden birinin Etimesgut olduğunu ve bu sebeple Beşikçioğlu'nun Etimesgut'a çok yakışacağını söyledi.

Erdal Beşikçioğlu ise basın açıklamasında, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile aralarında bir problem olduğuna ilişkin çıkan haberleri yalanlayarak, Yavaş'ın kendisi için çok değerli bir isim olduğunu, bu sebeple de aralarında bir sıkıntı olmayacağını dile getirdi. İkisinin de Ankaralı olduğunu hatırlatan Beşikçioğlu, iki Ankaralının Ankara'ya çok yakışacağını da belirtti.

Belediye başkanı olursa oyunculuğu bırakıp bırakmayacağıyla ilgili ise oyunculuğu bırakmayacağını ifade eden Beşikçioğlu, hobi olarak devam edeceğini kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER