Başkentliler gaz ve suya olan ulaşımlarını gazmatik ve sumatik cihazlarıyla pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Marketler, metrolar, AVM ve iş merkezleri gibi pek çok noktada konumlandırılan cihazlar azalıyor. Bugün görevliler Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan gazmatik ve sumatik cihazını kaldırdı. Kaldırılma sebebinin marketin talebi olduğu aktarıldı.
GAZMATİK CİHAZLARI AZALMAYA DEVAM EDİYOR
Ankara'da 20 yılını dolduran abonelerin tamamının yakın zamanda zorunlu olarak faturalı sayaca geçirileceği belirtildi. Bu sebeple gazmatik cihazları Ankara'da azalmaya devam edecek. Son olarak Esat Caddesi'ndeki yan yana olan gazmatik ve sumatik cihazları büyük görevliler tarafından kaldırıldı.
Kaldırılan cihaz sonrasında Çankayalılar hizmet veren güncel gazmatik ve sumatik cihazlarını merak ediyor. Gazmatik.com adresine girerek il ve ilçe seçimi yaptıktan sonra konumunuza en yakın cihazları görüntüleyebilirsiniz.
GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA BÜYÜKESATTAKİ CİHAZLAR DA KALDIRILMIŞTI
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Çankaya Büyükesat bölgesindeki marketin önünde bulunan gazmatik ve sumatik cihazları marketin talebi ile kaldırılmıştı. Bugünkü cihaz kaldırma işlemi ile Çankayalıların kullanacağı gazmatik ve sumatik cihazlarında azalma meydana geldi.
Görevliler özellikle yakın zamanda gazmatik cihazlarında daha da fazla azalma olacağını dile getiriyor. Şu an için güncel olarak hizmet veren gazmatik ve sumatik cihazları ASKİ ve gazmatik.com.tr adresi üzerinden görebilecek.