Çankaya’da kontrolden çıkan araç yayalara ve park halindeki araçlara çarptı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ilk önce yayalara daha sonra da park halindeki araçlara çarptı. Takla attıktan sonra durabilen aracın sürücü ve çarptığı yaya yaralandı.

Çankaya’da kontrolden çıkan araç yayalara ve park halindeki araçlara çarptı

Olayın Çankaya’da meydana geldiği öğrenildi. Otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç önce yoldaki yayalara çarptı. Daha sonra park halindeki araçlara çarpan araç son olarak takla attı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil önce yoldan geçen yayaya ardından da park halindeki araçlara çarptı. Takla atan otomobilin sürücüsü ile çarptığı yaya ise yaralandı.

KAZAYA İLİŞKİN İNCELEME BAŞLATILDI

Olay, Çankaya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, aracın şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, önce bir yayaya ardından da park halindeki iki araca çarptı. Metrelerce savrulan otomobil takla atarak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü ile çarptığı kişi ilk müdahalenin ardından hastaneye nakledildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Takla atan aracın çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasıyla bölgede trafik normal akışına döndü.

“İKİSİNİN DE DURUMU KÖTÜYDÜ”

Olay anına tanık olan bir vatandaş, “Bir gürültü sonrası sessizlik yaşandı. Ondan sonra zaten hemen ambulans ve polis ekipleri geldi. Çarpan sürücünün durumu iyi değildi. Yaya da iyi değildi, o da bağırıyordu. İkisinin de durumu kötüydü. Hastaneye götürdüler” diye konuştu.

Hastaneye kaldırılan sürücü ve yayanın son sağlık durumu bilinmezken, sürücünün direksiyon hakimiyetinin neden kaybettiği öğrenilemedi. Kaza sonrasında takla atarak durabilen araç çekici ile yoldan kaldırılınca trafik normal seyrinde akmaya devam etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER