Çankaya’da evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı. 2 şüpheliyi yakalayan ekipler şahısları gözaltına aldı.

Çankaya’da evi soyan hırsız ekipler tarafından yakalandı

Olay Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. 14 Eylül saat 15.00 civarında ev sahibi A.G. eve geldiğinde kapısının açık olduğunu fark etti. Soyulduğunu anlayan vatandaş, durumu hemen ekiplere haber verdi.

Kapısının açık olduğu evde tüm odaların dağıldığı ve ev sahibi A.G’nin evdeki tüm parası ile mutfakta bazı malzemelerin de çalındığı öğrenildi.

KAPISINI AÇIK BULUNCA SOYULDUĞUNU ANLADI

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eve girip hırsızlık yapan şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 14 Eylül günü saat 15.00 sıralarında Çankaya Mebusevleri Mahallesi'nde ikamet eden A.G. evine geldiğinde kapının açık olduğunu görmesi üzerine soyulduğunu anladı. Evinin kapısında zorlama izleri olduğunu, tüm odalarının dağıtılarak, evde bulunan parası ve mutfaktaki çeşitli malzemelerinin çalındığını tespit eden A.G., şikayetçi oldu.

EKİPLER KISKIVRAK YAKALADI

Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin tespiti ve yakalanması için çalışmalara başladı. Yürütülen çalışmalar neticesinde şüphelilerin kimliğini belirleyen görevliler, yapılan baskınla 2 şüpheliyi de kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Ekiplerin yapmış olduğu işlemlerin ardından şahıslardan birinin serbest bırakıldığı diğerinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Öte yandan evin kapısında zorlanma izlerinin olduğu belirtildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER