Çankaya'da canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu! Ağır yaralandı!

Ankara Çankaya'da bir adam, internette canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu. Hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Çankaya'da canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu! Ağır yaralandı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşayan bir adam, sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla tabancı ile kendisini vurdu. Yaşanan olayda ağır yaralanan adamın tedavisi sürüyor.

Ankara Çankaya'da yaşayan bir kişi sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı esnada tabanca ile yanlışlıkla kendisini başından vurdu. 45 yaşındaki adam, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adamın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kan donduran olay, sabah 05.00 sıralarında Çankaya’nın Birlik Mahallesi’nde meydana geldi. 45 yaşındaki K.Y., sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapmak istedi. 45 yaşındaki K.Y., tam o anlarda elinde bulunan tabancayı şakağına dayadı. Yanlışlıkla tetiği çeken K.Y., silahın ateşlenmesi üzerine başından vurularak ağır yaralandı.

HAYATİ TEHKİLESİ SÜRÜYOR

Yaşanan olaya tanık olan sosyal medya kullanıcıları ise büyük korku ve panik yaşadı. Yetkililere, 45 yaşındaki adamın sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla tabancı ile kendisini vurduğu bilgisi verildi. Yaşanan olayda ağır yaralanan adam, hastaneye kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım servisinde müşahedeye alınan 45 yaşındaki adamın sağlık durumu ise merak edildi. Ağır yaralanan K.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER