Çankaya'da canlı yayın sırasında yanlışlıkla kendisini vuran adam son yolculuğuna uğurlandı

Çankaya'da canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini vuran adam son yolculuğa uğurlandı.

Çankaya'da canlı yayın sırasında yanlışlıkla kendisini vuran adam son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir adam sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini başından vurarak yaşamını yitirmişti. 45 yaşındaki adam, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Çankaya'da sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada elindeki tabancayla kendisini yanlışlıkla başından vuran adam, bugün son yolcuğuna uğurlandı. Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 45 yaşındaki K.Y., evinde sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açtığı sırada elindeki tabancayı şakağına dayadı. Yanlışlıkla tetiği çeken ve alkolün etkisinde olduğu değerlendirilen adam, silahın ateşlenmesi üzerine başından vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım servisinde müşahedeye alınan 45 yaşındaki adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

K.Y.'nin arkadaşı ise olayla ilgili şunları söylemişti:

“Mahalleden arkadaşımızdı. Olayı öğrendikten sonra evine geldik. Kimse yoktu. Hastaneye gittik. Orada vefat ettiğini öğrendim. Üzüldük. Bunu yapacak birisi değildi. Kötü birisi de değildi ama alkol kullanırdı. Bu olayda büyük ihtimalle alkol sebebiyle oldu. Silahın içerisinde mermi olduğunu unutuyor herhalde. Silahı da göstermeye çalışırken kendisine ateş etmiş. Ne zamandan beri silahı vardı bilmiyorum. Kendi canına kıyacak birisi değil. Cesedi şu anda Adli Tıpta. Yarın da defin işlemleri yapılacak. Kimseyle bir sorunu yoktu."

K.Y. için bugün Karşıyaka Mezarlığında yer alan Ahmet Efendi Cami'sinde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından 45 yaşındaki adamın cenazesi gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenazede 45 yaşındaki adamın ailesi ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER