Çankaya'da bir baba 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti!

Ankara Çankaya'da bir baba 2 çocuğunu tabancayla öldürdü ardından intihar etti.

Çankaya'da bir baba 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar etti!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir baba, 11 ve 14 yaşındaki çocuklarını rehin aldı. Çocuklarını tabancayla vurarak öldüren baba, ardından aynı silahla intihar etti.

Çankaya'da kan dondurucu bir olay yaşandı. 2 çocuğunu tabancayla öldüren baba intihar etti. Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, rehin aldığı 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Naci Çakır Mahallesindeki bir apartmanda yaşandı. Baba M.K., çocukları 11 yaşındaki D.K. ile 14 yaşındaki Y.K.'yi tabancayla rehin aldı.

MAHALLEYE YENİ TAŞINMIŞLAR!

Çevredeki vatandaşlar ise yaşanan olayı fark edince yetkililere durumu bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartman sakinleri, yaşanan olay karşısında büyük öfke ve korku yaşadı. Baba M.K., bulundukları evde çocuklarını tabancayla vurarak öldürdü daha sonra da aynı silahla yaşamına son verdi. Hayatını kaybeden baba M.K, ve 11 yaşındaki D.K. ile 14 yaşındaki Y.K.'nin cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. M.K.'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve mahalleye yeni taşındıkları bilgisine ulaşıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan olay sonrası hayatını kaybeden 11 yaşındaki D.K. ile 14 yaşındaki Y.K.'nin annesine acı haber verildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER