Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmeli kamu işçisi alıyor

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne sözleşmeli kamu işçisi alımı başladı. Başvurular 23 Ağustos mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru şartları ve ilan detayları belli oldu.

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmeli kamu işçisi alıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan kurum dışı kamu işçi alım ilanları güncellenmeye devam ediliyor. Aktarılan son habere göre Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçici personel alım yapılacak.

Yapılacak olan alımlara başvuruların 8 Ağustos tarihinde başladığı ve 23 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Başvurmak isteyenlerin başvurularını şahsen belirtilen adrese yapmaları gerekecek.

ÇALIŞMA SAATİ AÇIKLANDI

Başvurusu olumlu sonuçlananlar için çalışma saat 08.00 – 16.00 olarak açıklanırken, alımların şu an için geçici olacağı ve 1 kişinin istihdam edileceği öğrenildi. Başvuru şartları da yayımlanan İŞKUR ilanında belirtildi.

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sözleşmeli kamu işçisi alıyor

BAŞVURU BİLGİLERİ

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için yapılacak geçici personel alımının “Kat Hizmetleri Alanı Usta Öğretici” için olacağı açıklandı. Alımlara başvurmak isteyenlerin taşıması gereken genel şartlar şu şekilde:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Eylemli askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfta tamamlamış olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak

ÖZEL ŞARTLAR: Başvuracağı alan ile ilgili en az Meslek Liselerinin Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı/Dengi Okul Mezunu olup başvuracağı alanda ustalık belgesine sahip olmak

Şartları sağlayan adayların başvuruları 23 Ağustos tarihine kadar alınacak. Mesai bitimine kadar yapılacak olan başvurular için adaylar form dilekçe, sabıka kaydı, diploma/mezuniyet belgesi, sağlık raporu, varsa alanı ile ilgili almış olduğu sertifikalar, 2 adet fotoğraf, askerlik ilişkisi olmadığına dair belge, ikametgah belgesini hazırlayarak teslim etmesi gerekecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER