Büyük Ankara Mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede düzenlenecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşecek olan Büyük Ankara Mitingi'nin ne zaman ve nerede gerçekleştirileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Büyük Ankara Mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede düzenlenecek?

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalar devam ederken partiler büyükşehirlerde adayları ile birlikte vatandaşlar ile bir araya geliyor. Büyükşehir ve ilçe belediyeler için Ankara özelinde partiler tarafından aday tanıtım toplantısının gerçekleşmesinin üzerine kampanyalar düzenlenmeye başladı.

Bu çerçevede ilçe belediye başkan adayları ve büyükşehir belediyesi başkan adayları hem mitingler düzenlemeye başladı hem de esnaf ve vatandaşlar için ziyaretler gerçekleştirdi. Çalışmalar tam gaz devam ederken, seçime de kısa bir zaman kala AK Parti tarafından bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile miting düzenleneceği öğrenildi.

BÜYÜK ANKARA MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yapılan açıklamalara göre gerçekleştirilecek olan bu Büyük Ankara Mitingi'nin 23 Mart Cumartesi saat 13:30'da yapılacağı ifade edildi.

Konuya ilişkin parti tarafından yapılan açıklamalarda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Büyük Ankara Mitingi'nde Ankaralı hemşehrilerimiz ile buluşuyor!

Milli mücadelenin karargâhı Ankara Turgut Altınok ile Gerçek Belediyecilik'e kavuşuyor!" şeklinde yapılan açıklama ile bilgilendirmelerde bulundu.

BÜYÜK ANKARA MİTİNGİ NEREDE?

Mitingi katılmak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre mitingin Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER