Bursa'dan Trabzon'a üniversite yolculuğu Ankara'da kötü bitti

Okulların açılması ile birlikte üniversite öğrencileri içinde okula dönüş yolculuğu başladı. Bu nedenle Trabzon'da üniversite eğitimi gören çocuklarını araba ile götüren aile Ankara'da kaza yaptı.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile beraber farklı şehirde okuyan üniversite öğrencilerinin dönüş yolculuğu başladı. Bu nedenle Bursa'da yaşayan bir aile evlatlarını Trabzon'a kendileri götürmek için yola çıktı.

Ailenin yolculuğu Ankara'da kötü bir şekilde noktalandı. Gündüz saatlerinde yaşanan olayda söz konusu aile Etimesgut'ta yolculuğuna devam ederken bir hafriyat kamyonuna arkadan çaptı.

KAMYON KENDİSİNE ÇARPAN ARACI SÜRÜKLEDİ

Olaydan habersiz bir şekilde seyrine devam eden kamyon vatandaşların müdahalesi ile durduruldu. Çarptığı kamyonla beraber sürüklenen otomobilde bulunan 5 kişi kaza sonucu yaralandı.

Yaralananlardan 2'sin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza sonrasında vatandaşlar hızlı bir şekilde yaralanan aile üyelerinin yardımına koştu. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri yaralıları Bilkent Şehir Hastanesine kaldırdı.

Kaza ile ilgili Jandarma ve Polis ekipleri de olay yerine gelerek araçları inceleyip soruşturmayı başlattı.

ŞOFÖR UYUDU İDDİASI

Yaşanan kaza ile ilgili ortaya araç şoförünün uyuduğu şeklinde bir iddia ortaya atıldı. Bu iddianın gerçeklik payının olup olmadığı başlatılan soruşturma sonunda belli olacak.

Kaynak: İHA