BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak

Ankara’da ehliyeti olanlar için yeni personel alım haberi geldi. Başkent Ulaşım ve Doğalgaz Hizmetleri Proje Taahhüt bünyesine geçici yolcu taşıma için şoför alımı yapacak. 200 şoför alımı için başvurular sadece bugün alınacak.

BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre BUGSAŞ personel alımı yapacak. 200 geçici şoför alımı için başvuruların 6 Eylül’de alınacağı belirtildi. Başvurmak isteyenler için detaylar şu şekilde duyuruldu:

“BUGSAŞ A.Ş. Genel Müdürlüğüne Adres: Beştepe Mahallesi Mevlana Bulvarı No:82 Kat:3 Yenimahalle Ankara şahsen 17:30’a kadar ya da ik.bugsas.com.tr adresi üzerinden saat 24.00’e kadar başvurular yapılacak”

BUGSAŞ en az lise mezunu 200 şoför alımı yapacak

İlgili adaylar için telefon numarası: “0312 207 10 31” olarak ifade edildi. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için mülakat bilgisi 9 Eylül tarihinde Bugsaş’ın resmi web sitesi üzerinden duyurulacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre adayların taşıması gereken şartlar şu şekilde:

  • En az lise mezunu olmak/daha üst öğrenimden mezun olan adaylarda başvuru yapabilir
  • Kanunda belirtilen otobüs sürücü belgesine (E ya da D sınıfı) sahip olmak
  • 24 yaşını tamamlamış olmak ve 42 yaşından büyük olmamak
  • 657 sayılı yasanın 48/5 maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Sürücü adaylar ve sürücülerde aranacak sağlık şartları ve muayenelerine dair yönetmeliğe uygun tam teşekküllü hastanelerden “Sürücü olmasına engel yoktur” sağlık raporu almak
  • Yargı kararıyla veya sağlık sorunları sebebiyle kamu haklarından mahrum bırakılmamak, ileri ve güvenli sürüş teknikleri konusunda bilgili olmak, vardiyalı olarak Ankara içi çeşitli bölgelerde görev alabilecek, güçlü iletişim becerilerine sahip olmak

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi, diplomanın aslı ve fotokopisi ile adli sicil kaydı ve ikametgah belgesi ile başvurularını tamamlayabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER