Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memur-Sen Tez Ödülleri sahiplerini buldu!

Memur-Sen Akademi tarafından Ankara'da düzenlenen ödül töreni ile birlikte ödüller sahiplerine ulaştırıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memur-Sen Tez Ödülleri sahiplerini buldu!

Bu sene Memur-Sen Akademi tarafından Ankara'da üçüncüsü düzenlenen Memur-Sen Tez Ödülleri sahiplerine ulaştırıldı. Gerçekleştirilen bu toplantıya basın mensupları ve davetlilerin yanı sıra Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Metin Topçuoğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdinç Yazıcı, Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren sendikaların genel başkanları, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları katılım sağladı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memur-Sen Tez Ödülleri sahiplerini buldu!

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI!

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kurucumuz şair, mütefekkir ve aksiyon adamı merhum Mehmet Akif İnan’dan tevarüs ettiğimiz medeniyet değerlerimize dayalı bilge sendikacılığı insanı ve emeği merkeze alan bir anlayışla sürdürmeye devam ediyoruz. Akademik sendikal anlayışımızın yansıması olarak mücadelemizi ilmi/bilimsel bir zemine oturtmaya, sorunlarla birlikte çözümleri de ortaya koymaya özen gösteriyoruz.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Memur-Sen Tez Ödülleri sahiplerini buldu! - Resim : 2

“Tez Ödülleriyle akademinin kamu görevlileri çalışma hayatı ve sendikacılığına ilgisini teşvik ediyoruz. Bununla birlikte yeni iş birliği yollarının da arayışı içindeyiz. Bu bağlamda ödül törenimiz vesilesiyle düzenlediğimiz panelimizde bu arayışımızı masaya yatıracağız. Saha bilgisi ve deneyim ile kuramsal bilgi ve araştırmaların buluşması, inanıyorum ki, bu ülkenin sorun çözme kapasitesini de artıracaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

SONRAKİ HABER