Bu soruları Ankaralılar yanıtlayacak! Ankara'da sizce ne eksik ne fazla?

Başkent Ankara'da doğmuş ya da kendini Ankaralı hisseden milyonlara soruyoruz. Ankara'da sizce ne eksik ne fazla?

Bu soruları Ankaralılar yanıtlayacak! Ankara'da sizce ne eksik ne fazla?

Sevgili Ankaralılar;

Ankara'yı iyisiyle, kötüsüyle en çok yaşayıp gören vatandaştır. Bu nedenle önemli kararlar alınırken vatandaşların fikirlerine başvurulur. Gün içinde işe, okula, gezmeye giderken ya da dönerken en çok neyin yokluğunu hissettiniz?

Ya da üstteki sorunun tam tersini ele alacak olursak Ankara'da eksikliğini hissettiğiniz kadar fazlalığını hissettiğiniz ne var?

60c0a64cd265a22090380456-1.webp

ANKARALILAR YANITLIYOR!

haberankara.com olarak sizlere Ankara ile ilgili düşüncelerinizi soruyor ve hem dileklerinizi hem de şikayetlerinizi oldukça önemsiyoruz. Türkiye'nin en büyük ikinci şehri olan Ankara 5 milyonun üzerinde nüfusu, 25 belediyesi ve birbirinden farklı sosyal alanları ile milyonlara ev sahipliği yapmaya devam ederken bu noktada en çok söz sahibi olan kesim tabii ki istisnasız vatandaşlar oluyor.

Ulaşım, sağlık hizmeti, eğitim, sosyal alanlar ve çok daha fazlası hakkında ne düşündüğünüzü oldukça merak ediyoruz. Uzun süredir Ankara'da yaşayan ve artık ''Ankaralıyım'' diyenlerden tutun bu topraklarda doğmuş ya da bu topraklarda okumuş tüm Ankaralılara soruyoruz.

2303947.jpg

Sizce Ankara'da ne eksik ya da ne fazla? Şöyle kısa bir düşündüğünüzde Ankara'da en çok nelerin olmasını isterdiniz? ya da elinizde bir sihirli değnek olsaydı Ankara'dan neyi eksiltmek isterdiniz?

Tüm bu soruları yorumlarda yanıtlayarak görüş ve fikirlerinizi bizlerle paylaşın. haberankaracom İnstagram sayfamızı da takip ederek Ankara ile tüm son dakikaları yakalayın.

SONRAKİ HABER