Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolu ulaşıma açıldı

Ülkemizde kara yollarında yapılan çalışmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Yola çıkacak olan vatandaşlar kullanacakları güzergahlar üzerindeki çalışmalara dair bilgi sahibi olmak isterken Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolunun ulaşıma açıldığı duyuruldu.

Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolu ulaşıma açıldı

Kara yollarına yapılan bakım, onarım çalışmalarına ilişkin Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından bilgiler verilmeye devam ediyor. Söz konusu çalışmalar KGM'nin resmi internet sitesi üzerinden de duyurulurken bu çalışmalardan biri de Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolunda yapılıyordu.

Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan yangın nedeniyle tedbir amaçlı trafiğe kapatılan Göynük-Nallıhan kara yolu ulaşıma açıldı.

BOLU VALİLİĞİ DUYURDU: GÖYNÜK - NALLIHAN KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI

Bekirfakılar Köyü mevkiisi üzerindeki ormanlık alanda 15 Ağustos 2024 Perşembe tarihinde öğle saatlerinde çıkan yangının 72 saat sonra kontrol altına alındığı ifade edildi. Bolu Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "15 Ağustos Perşembe günü Göynük ilçesinde meydana gelen orman yangını nedeniyle tedbir amaçlı kapatılan Göynük - Nallıhan yolu çift yönlü trafiğe açılmıştır.'' ifadelerine yer verildi. Söz konusu açıklamanın devamında ise vatandaşlara teşekkür edilerek ''Vatandaşlarımıza anlayışlarından dolayı teşekkür ediyor, hayırlı yolculuklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. Bu çerçevede Bolu Göynük ile Ankara Nallıhan karayolu arasında yola çıkacak olanların söz konusu güzergahı kullanabilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER