Bolu Ankara istikametinde motosiklet yolcu otobüsüne çarptı

Bolu Ankara istikametinde meydana gelen kazada motosiklet yolcu otobüsüne çarptı. Azada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Aktarılan haberin detaylarına göre kaza dün akşamüzeri meydana geldi. Bolu D-100 karayolu Ankara istikametinde iki aracın arasından geçmek isteyen motosiklet minibüse çarptı.

Yeniçağa Bolu arasında yolcu taşıyan ve sürücünün adının öğrenilemediği minibüs kamyonu geçmek için sola manevra yaptı. Minibüs sol şeride geçince motosiklet sürücüsü de iki aracın arasından geçmek isterken kaza yaptı.

MOTOSİKLET MİNİBÜSE ÇARPTI

Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde Kartalkaya Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniçağa-Bolu arasında yolcu taşıyan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu minibüsü, önündeki kamyonu geçmek için sol şeride çıktı. Minibüsün sol şeride çıkmasıyla birlikte aynı istikamette seyreden Hakan A. idaresindeki motosiklet, minibüs ile kamyonun arasından geçmek istedi. Sürücü kontrolü kaybedince motosiklet, yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hakan A., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan kaza yapan motosiklet sürücüsünün olay yerinde yapılan ilk tedavisi sonrasında hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sürücünün hastanedeki sağlık durumuna ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kaynak: İHA