Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı

Bodes, 19 Mayıs coşkusunu Ankara'nın köklü eğitim kurumlarından Metod Koleji'nde gerçekleştirdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen konser, herkese unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı

Haberankara.com Özel Haber - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Başkent Ankara'da sayısız etkinliğe imza atıldı. Ankara'daki etkinlikler vatandaşların gündeminde yer alırken belediyeler ve okullar tarafından yapılan etkinliklere de yoğun katılım sağlandı.

Bodes, 19 Mayıs coşkusunu Ankara'nın köklü eğitim kurumlarından Metod Koleji'nde gerçekleştirdi. Bodes grubunun enerjik performansıyla başlayan konser, öğrencileri ve öğretmenleri adeta coşturdu. Metod Koleji'nde kurulan sahnede Bodes, repertuarındaki en sevilen şarkıları ardı ardına seslendirdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen konser, herkese unutulmaz bir deneyim yaşattı.

METOD KOLEJİNDE BODES RÜZGARI

19 Mayıs'ın coşkusunu yansıtan özel şarkılarla programı renklendiren Bodes, öğrencilerin yanı sıra öğretmenleri coşturmayı başardı. Konserin sonunda grup üyeleri, sahneden inerek izleyicilerle birlikte dans etti ve fotoğraf çekildi. Ritmiyle, sözleriyle ve sahne şovlarıyla izleyicileri büyüleyen grup, konser boyunca hiç durmadan dans etmelerini sağladı.

Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı

Metod Koleji Kurucusu, Barış Kılıç konserle ilgili yaptığı açıklamada, "Bodes'in enerjisiyle dolu performansı, öğrencilerimizin 19 Mayıs coşkusunu doruklarda yaşamasını sağladı. Bu tarz etkinlikler, öğrencilerimizin sanatı ve müziği daha yakından tanımasına olanak sağlıyor. Bodes'e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bodes Müzik Grubu Coşkulu Konseriyle Metod Koleji'ne Renk Kattı - Resim : 2

Bodes'in Metod Koleji'nde gerçekleştirdiği konser, öğrenciler arasında büyük heyecan ve coşku yaratırken, müziğin birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne sererken öğrenciler için unutulmaz birer anı olarak hafızalara kazındı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER