Bisikletiyle dünya turuna çıkan gezgin Beypazarı’nda mola verdi

Bisikleti ile dünyayı turlamak için yola çıkan gezgin Sakarya'dan sonra Ankara'nın Beypazarı ilçesine gelerek mola verdi.

Bisikletiyle dünya turuna çıkan gezgin Beypazarı’nda mola verdi

Fastan bisikleti ile dünyayaı gezen gezgin Muhammed Eddemani, Ankara2nın Beypazarı ilçesinde mola verdi.

Muhammed Eddemani, farklı ülkelerden geçerek Sİtanbul’a geldi. Burada İstanbul’u gezen gezginsakarya’dan sonra Ankara’da durdu.

BEYPAZARI’NDA MOLA VERDİ

Bisikletiyle dünya turuna çıkan gezgin Muhammed Eddemani, Beypazarı ilçesinde mola verdi. Fas'tan bisikletiyle yola çıkan Muhammed Eddemani, çeşitli ülkelerden geçerek geldiği İstanbul'un ardından Sakarya üzerinden Ankara'nın Beypazarı ilçesine ulaştı.

Eddemani, çeşitli ülkeleri görmek üzere yola çıktığını belirterek, "İstanbul çok büyük bir şehir, çok sevdim. Ankara'yı da gezeceğim. Görülmesi gerek yerleri görmeye çalışacağım" dedi.

YOLCULUĞUNA HİNDİSTAN’DA SON VERECEK

Ankara'nın ardından Kapadokya'ya gideceğini aktaran Eddemani, yolculuğunun Hindistan'da son bulacağını, oradan ülkesine döneceğini kaydetti.

Gezgin Muhammed Eddemani Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ilk olarak İstanbul’da durdu. Megakenti son derece beğendiğini ifade eden gezgin Sakarya’da durduktan sonra son olarak Ankara’nın Beypazarı’na gelerek bir süre de burayı gezeceğini söyledi.

Dikkat çeken gezginin Beypazarı'ndan sonra nerede durup mola vereceği bilinmiyor. Hindistan'a doğru gideceğini söyleyen Eddemani Beypazarı'nda hem mola verecek hem de bölgeyi gezecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER