Beypazarı’nda sabah namazı buluşmaları başladı

Beypazarı’nda Camiler ve Din Görevlileri haftası sebebi ile din görevlileri sabah namazında buluştu. İlçe Müftüsü Ahmet İnciler yaptığı açıklamasında sabah namazı buluşmalarının başladığını söyledi.

Beypazarı’nda sabah namazı buluşmaları başladı

Camiler ve Din Görevliler haftası kapsamında din görevlileri sabah namazında bir araya geldi. Tarihli İncili Cami imamı Salih Çiftçi tarafından düzenlenen etkinlikte emekli ve görevde olan din görevlileri sabah namazında bir araya geldi.

Sabah namazı buluşmalarının da başladığını ifade eden İnciler, bundan sonra her hafta bir camide sabah namazında bir araya geleceklerini belirtti.

SABAH NAMAZINDA BULUŞTULAR

Beypazarı ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlileri sabah namazında bir araya geldi.

Tarihi İncili Cami imamı Salih Çiftci tarafından organize edilen etkinlikte, emekli ve görevde bulunan din görevlileri sabah namazında buluştu. Sabah namazının kılınmasının ardından emekli müftülerden Fuat Altıntaş dua etti.

ARTIK HER HAFTA BİR CAMİDE BULUŞACAKLAR

İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, sabah namazı buluşmalarının başladığını belirterek, artık her hafta bir camide sabah namazında bir araya geleceklerini söyledi. İnciler, tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI NE ZAMAN?

Camiler ve Din Görevlileri haftası 1986 yılından beri düzenli olarak kutlanıyor. 1 Ekim – 7 Ekim tarihleri arasına denk gelen Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamda Beypazarı’nda anlamlı buluşma gerçekleşti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER