Beypazarı'nda 29 Ekim coşkusu Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bugün gerçekleştirilen Cumhuriyet Yürüyüşü ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başladı.

Beypazarı'nda 29 Ekim coşkusu Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm yurtta yaşanmaya başlandığı gibi Ankara’da da bu özel gün için etkinlikler düzenleniyor. Bugün Beypazarı ilçesinde geniş katılımlı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. Bu etkinlik ile Beypazarı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlamış oldu.

Gerçekleştirilen Cumhuriyet Yürüyüşü için yoğun bir katılım gösterildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu. Yine etkinlikler kapsamında Tarihi Suluhan Kervansarayında “Beypazarı’nda Cumhuriyet Coşkusu” isimli fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Beypazarı'nda 29 Ekim coşkusu Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı

Beypazarı Ortaokulu önünden başlayan yürüyüşe Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Özer Kasap, Jandarma Komutanı Üsteğmen Oğuzhan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya, gaziler, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılar, Milli Egemenlik Caddesi ve Demirciler Sokak'ı takip ederek Hanlarönü Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu.

Beypazarı'nda 29 Ekim coşkusu Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı - Resim : 2

- "Beypazarı'nda Cumhuriyet Coşkusu" fotoğraf sergisi

Tarihi Suluhan Kervansarayında, "Beypazarı’nda Cumhuriyet Coşkusu" konulu fotoğraf sergisi açıldı. Sergide, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Beypazarı ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının siyah beyaz fotoğrafları yer aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın belirlenen etkinlik programı uygulanacak. Beypazarı ilçesinde resmi ve gayri resmi bayram kutlamaları ile vatandaşlar bu coşkuyu yaşamaya devam edecekler. Diğer tüm ilçelerde olduğu gibi Ankara’da Beypazarı’nda da vatandaşlar bu özel bayramı gönüllerince idrak edebilecekler.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER