Beypazarı Ziraat Odası çiftçilere mazot desteği başvurusu konusunda uyarılarda bulundu

Başkent Ankara'da çiftçiler için verilen mazot desteği devam ediyor. Çiftçilere yapılan mazot desteği duyurusuna ilişkin Beypazarı Ziraat Odası'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Beypazarı Ziraat Odası mazot desteği başvurusu konusunda uyardı

Başkent Ankara'da üretim ve üreticiler desteklemeye devam ederken tarımsal faaliyetlerin hız kesmeden devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) çiftçilere mazot desteği duyurusu gelmişti. ABB tarafından yapılan açıklamada çiftçilere mazot desteği verileceği ifade edilmiş ve bu çerçevede de başvurulan alınacağı ifade edilmişti.

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, çiftçilere yönelik mazot desteği başvurularının devam ettiğini bildirdi. Bu çerçevede bir açıklamaya yer veren Ateş, başvuru konusunda birtakım uyarılarda bulundu.,

BEYPAZARI ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE MAZOT DESTEĞİ BAŞVURUSU KONUSUNDA UYARI

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Ateş, Ankara Büyükşehir Belediyesinin üreten çiftçilere yönelik 2024 yılı güz dönemi mazot desteği verdiğini anımsattığı açıklamasında traktör ruhsatı ve çiftçi kayıt belgesi olan üreticilerin desteklenmesini sürdüğünü belirtti. Başvuru yapan çiftçilere en az 5, en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapılacağını sözlerine ekleyen Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Ateş, şartları taşıyan çiftçilerin "baskenttarim.ankara.bel.tr" adresinden 15 Eylül'e kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini kaydetti. 15 Eylül tarihinin son tarih olduğunu ifade eden Ateş, bu tarihe kadar kayıt yaptırmanın önemli olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER