Beypazarı Müftülüğü yaz Kur'an kursları sürüyor

Yaz tatilinin başlaması ile beraber camilerde de öğrenciler için yaz Kur'an kurslarına start veriliyor. Kur'an kurslarına katılımlar devam ederken Ankara Beypazarı'nda da Kur'an kursları sürüyor.

Beypazarı Müftülüğü yaz Kur'an kursları sürüyor

Haziran ayında okulların tatil olması ile beraber Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen takvime göre yaz Kur'an kursları hizmete başlıyor. Camilerde belirli yaş grupları için verilen eğitimler için kayıtlar alınırken Ankara'da da bu kurslara olan ilgi devam ediyor.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de Beypazarı Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an kurslarının yoğun katılımla devam ettiği bildirildi.

BEYPAZARI'NDA YAZ KUR'AN KURSLARI DEVAM EDİYOR

Beypazarı İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, ilçe merkezinde tüm camiler ile Kur’an kurslarında yaz dönemi Kur'an kurslarının sürdüğünü dile getirdi. Beypazarı İlçe Müftüsü İnciler, yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle bu kurslarımıza yaklaşık olarak 2 bin 500 dolayında öğrenci katılıyor.'' ifadelerine yer verirken ''Bu çocuklarımız kurslarda, temel dini eğitimler ile namaz süreleri ve Kur’an öğreniyorlar." dedi.

Beypazarı Müftülüğü yaz Kur'an kursları sürüyor

Kurslarda öğrencilere, mahremiyet, çevre bilinci, teknoloji bağımlılığı gibi eğitimler de verildiğine dair bilgilendirmede bulunan Beypazarı İlçe Müftüsü İnciler, 1 Temmuz tarihinde başlayan yaz Kur’an kurslarının 15 Ağustos tarihinde de sona ereceğini ifade etti. Bu yıl kurslara katılan öğrencilere teşekkür eden Beypazarı İlçe Müftüsü İnciler, bir sonraki dönem için hazırlandıklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER