Belediye bu hizmeti Ankaralılara ücretsiz sunuyor! 24 saat boyunca hizmetten yaralanabilirsiniz

Ankara'daki belediyeler çeşitli proje ve çalışmaları ile adlarından söz ettiriyor. Belediyeler birbirinden farklı hizmetleri Ankara halkına sunarken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 7 gün 24 saat esaslı bir ücretsiz hizmet dikkati çekti.

Belediye bu hizmeti Ankaralılara ücretsiz sunuyor! 24 saat boyunca hizmetten yaralanabilirsiniz

Belediye bu hizmeti Ankaralılara ücretsiz sunuyor! 24 saat boyunca hizmetten yaralanabilirsiniz - Ankara'daki belediyeler hizmetleri ile adeta birbirleri ile yarışıyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ederken pek çok ücretsiz hizmeti de Ankara halkına sunuyor. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri dikkati çekerken zor günlerinde Başkentlilere destek olmak amacıyla önemli bir proje başlattığı henüz pek çok Ankaralı tarafından bilinmiyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

yns-6533.jpg

Hak ve insan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren ABB, kentteki pek çok projeyi de ücretsiz olarak Ankaralılara sunuyor. ABB, insan odaklı çalışmalarını sürdürürken başlattığı hasta nakil aracı hizmeti, vatandaşların imdadına koşmaya devam ediyor. Bu hizmetle ilgili detayları bilmeyen Ankaralılar içinHaberankara.com olarak detayları derledik.

ANKARALILARA ÜCRETSİZ HASTA NAKİL HİZMETİ VERİLİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde 17 hasta nakil aracı, 7 diyaliz aracı ve 79 personeli Başkent 153 Çağrı Merkezi’ne gelen hasta ve engelli vatandaşların ihtiyaçları kapsamında kamu hastanelerine taşıma hizmeti veriliyor.

yns-6743.jpg

Bu hizmet 7 gün 24 saat esası ile hız kesmeden devam ediyor. 24 saat hizmet veren ambulans hizmeti kapsamında, yatalak durumdaki hastalar sağlık elemanı eşliğinde hastaneye götürülüyor ve gerekli tedavi işlemlerinin ardından tekrar evlerine bırakılıyor.

yns-6726.jpg

Sürekli diyalize girmek zorunda olan böbrek hastalarına da hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi; diyaliz hastaları için oturdukları semt, tedavi gördükleri diyaliz merkezleri ve tedavi günleri konusunda özel bir program hazırlanıyor.

yns-6751.jpg

Daha sonra da diyaliz hastaları, bu program çerçevesinde evlerinden alınıp diyaliz merkezlerine, diyalizden sonra da evlerine kadar götürülüyor.

PERSONELLER UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN EĞİTİM GÖRÜYOR

Hizmeti veren personelin verimlilik ve başarı düzeyinin artırılması için kurum içi eğitimler ise düzenli olarak veriliyor. Eğitimler kapsamında; Etkili İletişim ve Empati Eğitimi, Tıbbi Atık Yönetimi, Hasta Hakları ve Güvenliği ile Hasta Transferi ve Taşıma Eğitimi uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

yns-6859.jpg

Konuya ilişkin bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, “Ambulans hizmeti veren birimimizde çalışan arkadaşlarımızın mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması ve yetkinlik düzeyinin yükseltilmesi için eğitimler düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

yns-6884.jpg

Ankaralılar ücretsiz hasta nakil hizmetinden yararlanmak için Başkent 153 numaralı telefonu arayarak bilgi alabiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER