Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu!

Ankara'da, iddiaya göre henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 50 kişinin yaşadığı bir bina kundaklandı. Binada yaşayan 2 kişi, alevlerden sızan duman nedeniyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu!

Başkent Ankara'da, 50 kişinin yaşadığı bir binada akıl almaz bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hastanelik olurken, 50 kişinin yaşadığı binada korku dolu anlar yaşandı.

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan bir apartmanda, gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, binanın koridoruna bir koltuk yerleştirdi. Ardından ise yerleştirdiği koltuğu ateşe veren şüpheli, olay yerinden kaçtı.

Alevlerin kısa sürede apartman koridorunun her yerini sarmasıyla bina sakinleri korku dolu anlar yaşadı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HASTANELİK OLDU!

Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu!

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi ardından kısa sürede alevler kontrol altına alınırken, giriş kapısının alevlere teslim olması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından vinç ile tahliye edildi.

Alevlerden yayılan dumandan zehirlenen 2 kişi ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Dumandan etkilenenlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hastalar tedavileri ardından taburcu edildi.

Olay ardından herhangi bir can kaybı yaşanmazken, apartmanda ciddi maddi hasar oluştu. Emniyet güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

APARTMAN SAKİNLERİ BİR KİŞİDEN ŞÜPHELENİYOR…

Başkentte kundaklanan apartmanda yaşayan 2 kişi hastanelik oldu! - Resim : 2

Olayın ardından açıklamalarda bulunan bina sakinlerinden Adnan Bayraktar, bina koridorunda bir koltuk yakarak adeta cinayete teşebbüs edildiğini ve can güvenliklerinin olmadığını söyledi.

Bayraktar, şüphelendikleri bir kişinin olduğunu ve bu şahsın daha önce bir başka bina sakininin kızını rahatsız ettiğini de belirterek, hastaneye kaldırılan 2 kişinin evlerinde istirahat ettiğini ve evlerde büyük hasar olduğunu ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER