Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı

Başkent Ankara'da bir torna ve mobilya atölyesinde yangın çıktı. Gri dumanlar gökyüzünü kaplarken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde gökyüzünü alevler sardı.

Gri dumanın etrafı kapladığı yangın paniğe neden olurken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulubey Mahallesi’nde bulunan torna ve mobilya atölyesinde meydana geldi.

YANGININ NEDENİ BİLİNMİYOR

Edinilen bilgiye göre, henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten ötürü başlayan yangın, kısa sürede tüm atölyeyi sardı.

İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ SÜRÜYOR

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı

Yangın, çevredeki vatandaşların panik yapmasına neden olurken, gri duman torna ve mobilya atölyesinin bulunduğu mevkide gökyüzünü kapladı.

ALTINDAĞ'DA DÜN DE YANGIN ÇIKMIŞTI!

Dün Altındağ'ın Önder Mahallesi'nde yer alan bir depoda da yangın çıkmış ve sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle içerdeki inşaat ve boya malzemeleri alev alarak yangın giderek büyümüştü.

Yanan malzemelerden yayılan alevler kısa sürede deponun her yerini tutuştururken, yükselen alevleri ve gökyüzünü kaplayan dumanı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER