Başkentte belediyeden sıfır konut satışları başladı! 1+0'dan 4+1'e kadar lansman özel fiyatlarla konut sahibi olun

Türkiye'de konut fiyatlarının en çok arttığı iller arasında yer alan Ankara'da avantajlı satış ilanları incelenmeye devam ediyor. Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar araştırmalarına devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni ilan geldi.

Başkentte belediyeden sıfır konut satışları başladı! 1+0'dan 4+1'e kadar lansman özel fiyatlarla konut sahibi olun

Türkiye'de konut fiyatları pandemi döneminin ardından bir hayli arttı. Konut fiyatlarının artması vatandaşların bütçelerini zorlarken bir yandan da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısında faiz artışına gitmesi ile birlikte kredi faizleri de hayli arttı. Hem konut piyasasının yükselmesi hem de faizlerin yükselmesi ile birlikte konut almak isteyen vatandaşların bütçe dengesi sarsıldı. En düşük konut fiyatının 1 milyon lira bandını aşması ile birlikte en azından verdikleri fiyata değecek bir konut sahibi olmak isteyenler de sıfır yapıları tercih ediyor.

Uygun fiyata ev almak, kira derdinden kurtularak ev sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) kaçırılmayacak bir fırsat duyurusu geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı ihale ilanları ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni ilana yer verdi. Söz konusu satış ilanı ile vatandaşları bilgilendiren ABB, iştiraki PORTAŞ aracılığı ile Dikmen Vadi Konutları projesinin tamamlandığını bildirerek 1+0'dan 4+1'e kadar sıfır konut satacağını açıkladı.

ABB'DEN DİKMEN VADİ KONUTLARI SATIŞI DUYURUSU

ABB, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilanla dikkatleri çekti. Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin dört bir yanında hayata geçireceği konut projelerini tanıtmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinden PORTAŞ’ın Başkentin farklı lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerden olan 'Dikmen Vadi Konutları'nın satışı için ilan yayımlandı.

screenshot-1-001.jpg

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın daha önce yaptığı açıklamada ''Arsalar üzerinde, kaybolan onlarca yılın tam telafisi olmasa da, Belediye şirketimiz PORTAŞ aracılığıyla tamamını projelendirerek temel atıyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

screenshot-2.jpg

Dikmen bölgesindeki konut projesinin satışına ilişkin olarak satış talep formuna yer veren ABB, ''PORTAŞ, DİKMEN VADİ KONUTLARI'nı satışa çıkarıyor. Belediyemize gelir sağlayacak proje ile, emlak piyasasını vatandaşlarımız lehine dengeleyecek ve elde edilen gelirle dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için yeni konutlar üretilecek.'' ifadelerine yer verdi.

screenshot-3.jpgDetaylı bilgi için ''www.portas.com.tr'' adresinin ziyaret edilebileceğini ve 0312 440 94 20 numaralı iletişim hattından bilgi alınabileceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER