Başkentliler AnkaraKart komisyon ücreti ve çalışmayan dolum cihazlarından şikayetçi

Ankara'da yaşayan vatandaşlar Metro, Ankararay, Ego ve Başkentray gibi ulaşım alanlarında AnkaraKart kullanıyor. Kartlarındaki bakiyelerinin azaldığında gittikleri dolum noktalarında hüsrana uğradıklarını ifade eden vatandaşlar sorunun çözülmesi yönünde çağrıda bulunuyor.

Başkentliler AnkaraKart komisyon ücreti ve çalışmayan dolum cihazlarından şikayetçi

Geçtiğimiz Haziran ayında alınan karar sonucunda AnkaraKart'larına online olarak yükleme yapan Ankaralılar bankalara komisyon ücreti ödemek durumunda kalmıştı. Şehrin bir çok noktasında bulunan kart dolum noktalarının çalışmaması yüzünden online yüklemeye mecbur kalan vatandaşlar kendilerinin fazladan ücret ödemek zorunda bırakıldığını ifade ederek şikayetlerini dile getirmeye başladı.

Başkentliler AnkaraKart komisyon ücreti ve çalışmayan dolum cihazlarından şikayetçi

TAKİPÇİLERİMİZDEN GELEN ŞİKAYETLERDE BU KONUDA YER ALDI

Haber Ankara olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımız üzerinden vatandaşlara yönelttiğimiz "Sizce gündeme gelmesi gereken ve çözülmesi en acil sorunlar nedir" şeklindeki paylaşımımızda çok bazı kullanıcılarda kart dolum noktalarının çalışmamasına dikkat çekti.

Başkentliler AnkaraKart komisyon ücreti ve çalışmayan dolum cihazlarından şikayetçi - Resim : 2

Sosyal medya hesapları üzerinden de aylardır bu konu hakkında benzer şikayette bulunan vatandaşların ardından gözler Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO Genel Müdürlüğüne çevrildi.

Başkentliler AnkaraKart komisyon ücreti ve çalışmayan dolum cihazlarından şikayetçi - Resim : 3

ANKARALILAR MAĞDUR OLMAK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLÜYOR

Her gün on binlerce insanın kullandığı Ankara'daki toplu taşıma araçlarına geçtiğimiz günlerde bir zam gelmişti. Zammın gerginliğini yaşayan ve kartlarını nakit ödeyerek dolduramadıkları için fazladan banka komisyonu ödemek durumunda kalan Ankara halkı benzer tepki paylaşımları yapmaya devam ediyor.

Haberankara.com Özel haberidir. /Alıntılanamaz - kopyalanamaz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER