Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı!

Başkent Ankara'da itfaiyeciler, ilk sahurlarını mesaileri başında yaptı. 7 gün 24 saat başkentliler için hazırda olan itfaiyecilerin ilk sahurları görevleri başında oldu.

Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı!

Başkent Ankara'da, Ramazan heyecanı tüm coşkusuyla başladı. 11 ayın sultanı olarak anılan ve İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan'ın ilk gün orucu da gerçekleşen sahur zamanı ile başlamış oldu.

Ankara'da 7 gün 24 saat hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) İtfaiye Daire Başkanlığı İstasyonu çalışanları da, ilk sahurlarını görevleri başında yaptı.

Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı!

‘’EKİPÇE, AİLECEK SAHURUMUZU GERÇEKLEŞTİRDİK''

ABB İtfaiye Daire Başkanlığı İstasyonu çalışanları, hep birlikte aynı sofrada ilk sahurlarını yaptı. İtfaiyeciler, çorba, peynir, zeytin, yumurta, domates ve ekmekle sahurlarını yaptıktan sonra çaylarını içti, ardından mesailerine devam etti.

Başkentlilerin güvenliği için 7 gün 24 saat çalıştıklarını ve vatandaşların güvenliği için görevlerinin başında olduklarını söyleyen Ekip Amiri Erdal Sağlam, "Bugün ramazanın ilk günü, arkadaşlarla beraber sahurumuzu yaptık. Bütün İslam aleminin ramazanı hayırlı bir şekilde geçirmesini diliyorum. Biz her zaman vatandaşımızın güvenliği için görevdeyiz." dedi.

Başkentli itfaiyeciler ilk sahurlarında da görevlerinin başındaydı! - Resim : 2

İtfaiye eri Asena Uykur ise, Ramazanın ilk gününde nöbette olduklarını ifade ederek, ailelerinde uzak olduklarını ancak mesai arkadaşlarıyla hep birlikte, ailecek sahur yaptıklarını belirtti, Ankara İtfaiyesi Teşkilatı adına tüm başkentlilere yangınsız, doğal afetsiz günler diledi.

Ramazanın ayının ilk sahuru başkent Ankara'da, sıcacık ve samimi sofralar eşliğinde gerçekleşti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER