Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar tamamlanırken vatandaşlar da Millet Bahçesinin nerede olduğunu ve nasıl gidildiğini sorgulamaya başladı.

Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir?

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok ileAK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara mitinginin detayları kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Miting, Başkent Millet Bahçesi'nde saat 13.30'da gerçekleştirilecek. AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet ederken bazı detaylar da merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak gerçekleştirdiği miting maratonu, Ankara'da devam ediyor. 23 Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan Ankara mitingi için geri sayım başladı. Mitingin başlama saati 13.30 olarak açıklanırken mitingin düzenleneceği adrese ilişkin ‘’Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ NEREDE?

Ankara AK Parti'nin büyük mitingi için hazır. Miting saat 13.30'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajlarında Türkiye Yüzyılında "Gerçek Belediyecilik" vurgusu yapacağı miting, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenecek. Ankara şehir merkezinde eski hipodromun yer aldığı alana kurulan Millet Bahçesi, Ankara Konya yolunda konumlanıyor.

Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir?

Doğu tarafında Sıhhiye Meydanı yer alırken Kuzey kanadında Ulus Heykel Meydanı yer alıyor. Gençlik Parkı, Atatürk Orman Çiftliği ve 19 Mayıs Stadyumu'nu birbirine bağlayan merkezi konumda olan Başkent Millet Bahçesi'nin tam adresi ise;

Zübeyde Hanım, Atatürk Kültür Parkı, 06070 Altındağ/Ankara olarak biliniyor.

BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Ankara Millet Bahçesi’ne toplu taşıma ile gitmek isteyenler metro veya otobüsü tercih edebiliyor. Metro ile Akköprü ya da AKM duraklarında inerek Millet Bahçesi’ne ulaşabilirsiniz.

Özel araçla ise Konya Yolu üzerinden alana ulaşmak mümkün.
Otobüs ile gideceğinizde ise İstanbul Yolu üzerinden geçen otobüsleri tercih etmeniz gerekir. Bu otobüslere bindiğiniz zaman Ankamall AVM’de ya da AKM’de inerek Millet Bahçesi’nin size en yakın kapısından giriş yapabilirsiniz. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önünden geçen otobüslerle de Millet Bahçesi’ne gidilebiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER