Başkan Yavaş: "Türk kimliğiyle derdi olmayan herkesle yol yürümeye hazırız"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Mut Belediyesi’nin düzenlediği 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılım sağladı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Mansur Yavaş, örnek bir belediyecilik yaptıklarının da altını çizdi.

Başkan Yavaş: "Türk kimliğiyle derdi olmayan herkesle yol yürümeye hazırız"

Mut Belediyesi’nin Sağlık Zeytinden Zeytin Mut’ta sloganı ile düzenlemiş olduğu 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin açılış programına katılan Mansur Yavaş, Türkiye rekorunun Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ait olduğunu söyledi.

“KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Yavaş, yaptığı açıklamasında CHP’li 11 Büyükşehir Belediye Başkanının örnek belediyecilik hizmeti sunduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

“Türkiye rekoru Vahap başkanıma ait. Neden derseniz evet yüzde 60,5 ile 30 puan fark attık ama Vahap Başkan’ımın geçen seçimle bu seçim arasındaki farkına baktığınız zaman rekor kıran Vahap Başkan’ımdır, kendisini tebrik ediyorum”

Başkan Yavaş: "Türk kimliğiyle derdi olmayan herkesle yol yürümeye hazırız"

“ONLARIN VERDİĞİ BÜTÇEYİ YÖNETİYORUZ”

CHP’li belediye başkanlarının çalıştığını ve sadece yol ya da kaldırım yapmadıklarını ifade eden ABB Başkanı Yavaş, halkın oyları ile seçildiklerini ve onların verdiği bütçeyi yönettiklerini ifade etti. Patron değil, emanetçi olduklarını ifade eden Yavaş, buradaki yaptığı konuşmasında gerçek patronun halk olduğunu vurguladı. Bütçenin vatandaşların ihtiyaçları için harcandığını ifade eden Mansur Yavaş, “Paranın sahibi, emanetin sahibi halktır. Bu nedenle ‘çılgın proje yapıyoruz’ diye halkın tertemiz parasını hiçbir zaman boşa harcamadık. Gerçek, asli ihtiyaçlar ne ise oralara harcadık” dedi.

“VATANDAŞ BU YÖNETİCİLERİ DE GÖRDÜ”

Mansur Yavaş, yaptığı konuşmasının devamında vatandaşların ihtiyacı olduğu her anda sosyal hizmetleriyle yardıma koştuklarını ifade ederek, “Vatandaş, ‘bunları seçerseniz şöyle olur, böyle olur’ lafının tam tersine kendi paralarını çarçur etmeyen, kendi parasını harcamadığı hiçbir yere belediyenin parasını da harcamayan yöneticileri gördü” açıklamasında bulundu.

Mansur Yavaş, düzenlenen festivalde konuşmasının sonlarına doğru İstiklal Marşı’nın vatanın ve bayrağın ülkede yaşayan herkesin ortak değeri olduğunu bilen herkesle yan yana olmaya devam edeceklerinin mesajını verdi. ABB Başkanı Yavaş, adalet, sağlık ve eğitim gibi tüm kurumların yeniden ayağa kaldırılması için kendileriyle işbirliği yapan herkesle beraber olacaklarının da altını çizdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER