Barış Erbak Ankara sporu için çalışmaya devam ediyor

Ankara'da spor konusunda girişimciliği ile bilinen ve Ankara'nın köklü kulüplerinden Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumunda catering hizmeti veren Erbak bir çalışmaya daha imza attı. Barış Erbak'ın Anıttepe'de açtığı işletmesine ilgi yüksek oldu.

Barış Erbak Ankara sporu için çalışmaya devam ediyor

Başkentin sportif başarısının artması adına şehrin farklı yerlerinde faaliyet gösteren isimler ellerini taşın altına koyuyor. Ortak amaç olarak Ankara sporunun daha iyi noktaya gelmesi vurgusu yapılırken Erbak Grup Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erbak'ta bu konuda adımlar atmıştı.

ERBAK'TAN YENİ GİRİŞİM

Erbak Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin futbol maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumunda catering hizmeti vermesi ile biliniyor. Bu çalışmalarına ek olarak girişim faaliyetlerini de sürdüren Barış Erbak Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe mahallesinde yeni girişimini hizmete açtı.

Barış Erbak Ankara sporu için çalışmaya devam ediyor

ANKARA SPORU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM MESAJI

Ankara'nın spor ve siyaset isminden çok sayıda ismin katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde işletmenin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuldu. Açılışa katılanlar arasında Erbak Grup Genel Koordinatörü Burcu Erbak Ak Parti Keçiören ilçe başkanı Kadir Karapınar, Zonguldak gençlik ve Spor il müdürü Hakan yüksel, Ankara Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Bayram Şahin, Ankara Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Eraslan Bektaş ve İş İnsanı Bülent Boyracı'da yer aldı.

Açılışa gelen isimlerden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Kadir Karapınar'da Barış Erbak'a girişiminden dolayı iyi dileklerini iletti.

Söz konusu açılış dua ve iyi temenniler ile gerçekleşti. Barış Erbak'ta katılımcılara teşekkür ederek Ankara halkı ve Ankara sporu için çalışmalara devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER