Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız

Ankara'da bazı konularda vatandaşların mağdur olmasını engellemek için çeşitli duyurulara yer veriliyor. Ankara'da Bala, Gölbaşı ve Kalecik ilçeleri için yapılan son uyarı ile beraber vatandaşların belirtilen saatlere kadar tedbirli olmaları istendi.

Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız

ASKİ, Ankara'daki hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettirirken çalışmalarına dair de vatandaşları bilgilendiriyor. Başkent Ankara'da yapılan çalışmalar konusunda vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ederken ASKİ Genel Müdürlüğü, kentte su kesintisi yapılacak bölgeleri açıkladı. Başkent Ankara'da altyapı iyileştirme çalışmaları kapsamında yeni duyurulara yer verilmeye devam ediyor. Ankara için yapılan uyarılar devam ederken kentte yeni bir duyuya yer verildi. Bu duyuruda ise üç ilçe için açıklama yapıldı.

Ankara'nın Bala, Gölbaşı ve Kalecik ilçelerinde Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından yapılacak olan su kesintisine ilişkin uyarılarda bulunuldu. Hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla çalışmalarına devam eden ASKİ, Ankara'da yapılacak planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendirdi.

3 MAYIS ANKARA'DA SU KESİNTİLERİ YAPILACAK İLÇELER

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlar bilgilendirildi. ASKİ tarafından yapılan duyuruya göre kentte yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait bilgiler duyuruldu. 3 Mayıs Cuma günü Ankara'nın Bala, Gölbaşı ve Kalecik ilçelerinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı. Bununla birlikte ASKİ'nin resmi internet sitesinde diğer kesinti bilgileri detaylandırıldı. 3 Mayıs tarihli Ankara'da yapılacak olan su kesintileri;

Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız

Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız - Resim : 2

ASKİ Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre kentte üç ilçe için uyarı yapılırken vatandaşların kesinti sürelerine dikkat etmeleri istendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER