Ankara’nın Çankaya ilçesinde okul müdürleri düzenlenen iftar programı ile bir araya geldiler. Ancak bu iftar programına sürpriz bir ziyaretçi de katıldı. Programdan haberdar olan Milli Eğitim bakanı Yusuf Tekin öğretmenler ile beraber iftar yapmak için Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'ne gitti.
Okul müdürleri karşılarında Milli Eğitim bakanı Yusuf Tekin’in görünce şaşkınlık yaşadılar. Sonrasında ise hep beraber iftar yapıldı. Programda Bakan Yusuf Tekin okul müdürleri ile samimi sohbetler gerçekleştirerek eğitim konusunda fikirlerini aldı.
SÜPRİZ ZİYARET MEMNUN ETTİ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çankaya'da görev yapan okul müdürleriyle iftarda bir araya geldi. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Tekin, Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen iftar programına sürpriz ziyarette bulundu.
Bakan Tekin'in iftara katılacağından haberi olmayan okul müdürleri, ziyareti dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Program kapsamında masaları dolaşarak okul müdürleriyle sohbet eden Tekin, müdürlerin ramazanını da kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Bakan Tekin, özellikle öğretmen ve öğrencilerin kendi aralarında düzenlediği iftarlara katılmayı tercih ettiklerini, bugün ise okul müdürleriyle buluşmayı seçtiklerini belirtti.
Ramazan ayı boyunca bazı sürpriz ziyaretlerde bulunacağını açıklayan Bakan Yusuf Tekin öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelmeyi sürdürecek. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan değişikliklerin okullara yansımasını Bakan Yusuf Tekin bu ziyaretlerle ölçe imkanı da bulabiliyor.